Μπουφίδου 42 Λιβαδειά, ΤΚ 32131, Βοιωτία
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μπουφίδου 42 Λιβαδειά, ΤΚ 32131, Βοιωτία
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Απεντομώσεις

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Mε τις εφαρμογές απεντόμωσης προστατεύουμε χώρους διαμονής και χώρους διακίνησης τροφίμων, από την πιθανότητα εισόδου εντόμων και την δημιουργία εστιών. Η επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου απεντόμωσης εξαρτάται από: το είδος του εντόμου, τη χρήση του χώρου, την επιφάνειας εφαρμογής, τη συχνότητα καθαρισμού και τις καιρικές συνθήκες.
Με τις μεθόδους απεντόμωσης που ακολουθούμε, επιτυγχάνουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία κινδύνων μόλυνσης τροφών και καταστροφής εξοπλισμού.

Απεντόμωση
Τρόποι Απεντόμωσης

Ψεκασμός με χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης
Γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου στις επιφάνειες όπου περνούν, επικάθονται ή κάνουν φωλιάσματα τα έντομα στόχοι, με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 6 atm.

Ψυχρή-θερμή εκνέφωση
Εφαρμόζεται με ειδικούς εκνεφωτές. Το εντομοκτόνο διαχέεται σε σταγόνες μεγέθους 20 έως 80 μm σε όλες τις επιφάνειες και τις λεπτομέρειές τους.

Το μικρό μέγεθος της σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση της δραστικής ουσίας όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά και μέσα στις σχισμές της.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά γιατί δεν χρειάζεται να περιμένουμε το πέρασμα του εντόμου από την ψεκασμένη επιφάνεια αλλά το βρίσκουμε εμείς στην φωλιά του ή στην κρυψώνα του.

Gel για κατσαρίδες
Χρησιμοποιούνται δολώματα έτοιμα για χρήση, σε μορφή gel τα οποία δρουν στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Εφαρμόζεται σε σημεία όπου ο ψεκασμός είναι αδύνατος.
Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Το επαναστατικό με την εφαρμογή gel είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επαφής με τα τρόφιμα ή το προσωπικό της εταιρίας και ο βαθμός θνησιμότητας των εντόμων κυμαίνεται σε ποσοστό 100%, δίοτι η δραστική μεταφέρεται στο φώλιασμα μέσω της κοπροφαγίας και του καννιβαλισμού, χαρακτηριστικό γνώρισμα, των κατσαρίδων.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
Οι Υπηρεσίες μας

Κάθε εφαρμογή μας συνοδεύεται πάντα από συγκεκριμένο φάκελο παρασιτοκτονίας (HACCP)

ο οποίος περιλαμβάνει τα παρακάτω έγγραφα:

  • Μελέτη του χώρου με προτάσεις αντιμετώπισης και προσφορά.
  • Συμβόλαιο με τον πελάτη.
  • Χαρτογράφηση του χώρου με τις θέσεις δολωματικών σταθμών και μηχανικών παγίδων τρωκτικών καθώς και συσκευών παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων.
  • Πληροφοριακά στοιχεία φαρμάκων δηλαδή έντυπο, έγκριση, MSDS
  • Στοιχεία ασφαλείας ( MSDS ) δολωματικών σταθμών και εγκρίσεις συσκευών παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων.
  • Καρτέλα προγράμματος.
  • Καρτέλα παρακολούθησης έργου.
  • Πιστοποιητικό απεντόμωσης, μυοκτονίας.
  • Εκθέσεις για την πορεία των εργασιών.